Nelson Bay, NSW Australia it is!!

Nu har jag valt familj och dom ville ha mig!!! Den andra familjen ville också ha mig men det kändes mycket bättre med den andra så valde såklart dom :) Nelson Bay, en tursistort 2 timmar från Sydney (typ gångavstånd enligt Australiensare) med sjuukt fina stränder! Ska ta hand om 2 barn, en tjej som är 8 år och en kille som är 4! Föräldrarna äger en restaurang tillsammans och jobbar mycket kvällar så det blir standhäng och annat på dagarna och jobb på kvällarna för det mesta! Dock är det ett rätt så litet ställe men det finns en annan au pair i staden, locals och massa turister så det ska nog ordna upp sig ändå :)


Intervjuer

Idag blev jag intervjuad av en av familjerna via Skype! Det gick rätt bra antar jag för dom vill ha mig :) Har en till intervju imorgon förmiddag så får se hur den går och sen är det dags attt välja om jag ska ta någon av dem familjerna eller om jag ska matcha igen.. Mycket tankar och beslut som snurrar i huvudet kan man säga! En sak som är lite svår är att jag anser mig vara bra på engelska, kan skriva utan svårigheter och förstås i princip allt som om dom skulle prata svenska med mig, men när man ska börja snacka så blir jag nervös och typ stammar och hakar upp mig för man så gärna vill uttala allt bra och prata korrekt engelska istället för att släppa på den spärren och prata på! Det låter liksom bra i huvudet när man tänker på vad man ska säga men när det kommer ut så blir det fel haha.. Men det är sånt som ger sig när man får in vanan och pratar engelska varje dag sen!

FML

Har tillbringat en trevlig kväll hos Nora med mycket skratt!! Det behövde jag efter att ha legat isolerad och sjuk hemma hela veckan..

Nora va dock lite frustrerad över Smiley-utbudet i sin Iphone. Hon och jessica brukar skicka rebusar (sms bestående av bilder) till varandra och hon skulle förklara en sak om sina byxor och då lät det såhär:
"Ameeen, det finns en bajskorv, en fis och ett par byxor men ingen som KNULLAR!!!"
Hahaha

Jag har förövrigt länge undrat vad "FML" som alla skriver på facebook hela tiden betyder.. Idag har jag äntligen fått reda på det av Fredrik som sa att det betydde "fuck my life" så nu har jag och Nora ett nytt favourit uttryck ;)


Sidney eller Sydney??

På lördag ska jag prata med en familj över Skype! Är skapligt nervös kan man säga. Familjen bor utanför Sidney (eller Sydney, skrivs ju olika över allt så vet inte vilken stavning som är rätt haha) och har 3 barn. Tur att jag har fått ett dokument av SI med förslag på frågor osv så man inte sitter där och får en sån där fin blackout haha.

Förövrigt så är jag riktigt less på att ligga hemma och vara sjuk.. Man blir verkligen helt pajj i huvudet av att bara ligga och glo på tv, jag vill ha lite action!! Eller bara vara frisk nog att gå till jobbet. Blir hemma imorn med så vi får ta nya tag på måndag!

RSS 2.0