Anna Leo

Vi har haft det väldigt kul i helgen!!!
 

Midsommar

Både igår och idag har vi haft lite mini-firande av den svenska traditionen midsommar! Vi åt köttbullar och potatismos igår och gjorde midsommarkransar och sådant idag. Barnen verkade tycka det va kul, fast mest exalterade är dom över att Anna är här haha dom klänger på henne hela tiden. Det är ju iofs rätt skönt eftersom dom klänger på mig alla andra helger ;) Nu väntar vi på att barnen ska somna och sedan blir det att korka upp lite rekordelig ciiiiiider och göra sig i ordning för kvällen. Det vankas avskedsfest för Alicias syrra och utgång! Det ska bli kuuul :) Och nu är äntligen Sarah tillbaka i The bay så hon hänger med ikväll och jag är så nyfiken på alla hennes historier om hennes resa haha. PUSSSSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rest in peace min kära HTC desire

I 2 år har denna varit min och jag har gång på gång sagt att "HTC håller för allt, har tappat den huuuur många gånger som helst och den går aldrig sönder". Men nu har dagen kommit.. Jag var ute och gick och så ringde telefonen och jag tog upp den ur fickan och tappade den på asfalten, ingen farligt fall alls utan jag har tappat den så säkert 100 gånger. Men just denna gång så ligger det en liten liten sten precis där telefon landar med skärmen neråt och resultatet av detta kan ni ju se på bilden nedan. Sen tappade jag den igen dagen efter och det resulterade i bulan på sidan haha. Jag får nog ge upp hoppet om min kära telefon nu och köpa en ny för den lever sitt eget lilla liv efter olyckan, ringer upp min värdmamma (först i telefonlistan på A) i tid och otid och stänger av sig själv när den känner för det.. Det blir nog att köpa den billigaste telefonen dom har på k-mart och sen fixa en ny fin när man kommer hem till Svea rike igen! Rest in peace...
 
 
 
 
 
 

Då var vi bilägare då!!

Jag åkte ju som sagt och mötte upp Anna i Sydney i söndags för att kolla på bilar. Vi härjade runt hela dagen och tillslut hittade vi en perfekt bil!!! Den är inte bara otroligt cool, den är bra också! Går på LPG som är typ gas tror jag och det är asbilligt och drar inte så mycket. Den går på bensin också och det är en "switch" så man måste byta imellan för man kan inte starta bilen om switchen står på LPG. Inuti är det bra förvaring och sänger går att fälla upp så det blir som en soffa och ett litet mini-vardagsrum när man inte sover, vilket är skönt. Den sista bilden är lite dålig, ska försöka ta bättre bilder på insidan när vi har fixat till det så som vi vill ha det. Vi ska byta lakan, kuddfodral, gardiner och fixa lådor till hyllorna osv. Det var ju inte så komplicerat att köpa en bil i australien alltså, bara att skriva på ett papper och lämna över cashen.. haha vi hade 3500 $ i fickan vilket är ca 30 000 sek.. scary! Det svåra var att registrera den på mitt namn, va tvungen att ha med mig luke som intygade att jag bodde hos dem och inte va något wierdo haha. Men nu är den iallafall våran och det känns grymt bra, det kommer vara ett fint hem för Anna i 4 månader på vår resa genom australien :)




Höger sida, en liten ödla :)



En till ödla där fram och sen lite beach på vänster sida


Inuti.. ännu inte klart!


Biiiiil biiiil biiil

Heeeej bloggen. Jag vet att jag är ganska dålig på att blogga alltså men det blir inte att man sitter vid datan jätte mycket här. Har fullt upp med barna på kvällarna och på dagarna så försöker jag aktivera mig så mycket som möjligt utan att sitta vid datorn. Imorgon bär det iallafall av till Sydney, bussen går 06.17..... För tidigt haha. Anna och jag ska dit och kolla på bilar över dagen och förhoppningsvis är vi bilägare imorn vid denna tid! Vi  har bestämt träff med några bilägare sen ska vi till en travellers carmarket så vi får se hur och vad det blir. Det är ju rätt mycket som ska kollas, provköras och så vidare. Jag är lite nervös alltså, tur att man har Anna med sig! Igår vart det en spontan utgång med herrn och hans kompisar! Det var riktigt kul och han känner min värdmammas lillesysters pojkvän så dom var med också så det var ju najs att man kände någon iallafall :) Idag har det varit fullt upp med barnen hela dagen, ponyclub och cupcakes bakning, men det är kul! Vi skypade även med hela familjen där hemma + farbror och barn. Lochie älskar skype, han sitter och "showing off" hela tiden och ska visa alla sina leksaker för mina föräldrar haha.




Volcom




Alltså, detta linne är perfektion i klädväg. Perfekt militärgrön färg (synd inte så bra på bilden) och med vinrött tryck. Det kan inte bli bättre. Eller jo det kan det ju för det var på rea på surfshoppen för 25$ och sist jag kollade kostade det 45$ så det var ett riktigt kap! Storlek 10-12, vilket jag tror är 40 ungefär i europeisk storlek? Sitter löst och snyggt nu när man har lyckats gått ner närmare 17 kilo.. Vetefan hur jag lyckades med det, har ju iofs tränat hårt med min personliga tränare 2 ggr i veckan men inte direkt ändrat något i mina matvanor. Jag är i allafall väldigt nöjd och planerar att ta ca 8 kg till innan det är dags att lämna The Bay för nästa äventyr. Idag är det exakt en månad kvar här och det är blandade känslor kan jag lova.. Ska bli så otrligt rolig att bara resa runt i Australien med Anna men å andra sidan kommer jag sakna barnen och familjen sjukt mycket.

RSS 2.0