Smurfarna

Ligger för tillfället hemma och har feber och en fin förkylning.. Och jag har under denna dag utvecklat ett beroende för Smurf village!! Det är sjukt beroendeframkallande.. Typ som farmville fast med smurfar! Man ska odla saker åt dom, rädda smurfar från Gargamel, bygga ut byn osv.. Haha shit, det är verkligen inte bra för mig att ligga hemma.. Man blir ju knäpp!


Jag är inte rädd, jag kan flyga..

Har precis insätt att det är ca 20 timmars flygtid till Sydney.. Känns ju sådär med min flygrädsla alltså, någon som har några sömntabletter eller lungnande liggandes hemma till övers?? Hahaha naevars, det måste ju gå på något sätt ändå! Jag får väl strunta i att sova sista 3 dygnen innan resan så borde man ju decka på planet..

Imorgon är det dags för ledarfest i Åby IF, det kan ju bli intressant.. Tur att Lisa följer med som min respektive i brist på manligt sällskap haha :) Vi laddar upp med att spendera dagen i Stadium Arena och kolla på slutspelet i ICA-cupen (eller vad den nu heter detta år) och hejja lite på Åbys herrar!

I helgen ska det fixas ny bloggdesign.. Det ser ju sjukt träligt ut nu alltså!


väntan.

Tänkt att jag ska flytta till andra sidan jorden helt själv.. Trodde aldrig att jag skulle våga, men efter 2 års velande så bestämde jag mig äntligen, för jag vet att om jag inte gör det så kommer jag sitta där när jag är gammal och undra vafan jag aldrig gjorde det för! Tror även att resan kommer utveckla mig som person något enormt, jag är 21 år och har varit utan min mamma och pappa i 2 veckor som mest så det är nog bra för mig att klara mig själv haha..

Väntan är nog det som är värst. Jag vill veta NU vart och hur jag kommer att bo i Australien, hur många barn och vilka åldrar jag ska ta hand om och exakt datum när jag ska åka.. Känns inte som jag kommer att fatta att jag verkligen ska åka innan allt det där är klart!


Barn.

Några veckor sedan...

Barn 5 år: Sooooofia, vad heter din man??
Jag: Jag har ingen man än vet du
Barn: men VARFÖR inte?
Jag: Jag har inte hittat någon än
Barn: Vet du, man kan köpa en man på Ullared, Det har min moster gjort!!!!!

En annan gång..

Barn 3 år: Sofia, varför har du en fläta i håret??
Jag: För jag tycker att de är fint!
Barn: ÄR DU EN TJEJ??? (spärrar upp ögonen och ser helt förvirrad ut)


Hahaha barn är så himla roliga!! Lisa, ska vi ta en sväng till Ullared snart eller!?!?!?!?



förändring

Jag har upptäckt att invanda betéenden är sjukt svåra att bryta. Men nu ska jag fan försöka! För jag är ju inte sämre än någon annan!


Stora planer

Hej!
Jag hade tänkt ta upp det där med bloggningen igen så att min familj och mina vänner kan hålla koll mig när jag flyttar till Australien i Januari. Jag har bestämt mig för att flytta dit och jobba som au pair i minst ett halvår (om jag överlever flygresa, alla ormar och spindlar och annat farligt skit som finns där).

Ansökan är så gott som klar, sista grejen är en intervju som ska göras på Skype om ca 1 timma med en tjej från Skandinaviska institutet och den är helt på Engelska och jag är SKITNERVÖS!

Hoppas att någon vänlig själ (typ Matilda Bergström eller Josefine Salomon) har lust att hjälpa mig med bloggdesignen, för såhär kan det ju icke se ut..

PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0