27 mars

Det där med hemlängtan är ju lite skumt kan jag säga.. Det försvann lika fort som det kom och nu kan jag inte ens förstå varför jag var så himla nere för bara några veckor sedan. Just nu känner jag för att stanna här längre än ett halvår men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Jag har ju redan bokat min biljett hem. I helgen var vi på RSL igen, det va drag med liveband och grejjer. Det är ju inte riktigt som att gå ut hemma på Puls, här är det inte tala om någon DJ och hög musik. Men det är najs ändå! I helgen vankas det födelsedagskalas för killen på bilden nedan. Jag ska göra ballongdjur och ansiktsmålning på alla barn som vill, det ska bli kul :) Han är såå exited för kalaset och har pratat om det i 2 månader redan så hoppas det blir lyckat! 
Förövrigt så har jag funderingar om framtiden, vad ska man göra?!?!? Vet en utbildning jag är intresserad av men de har intervjuer i juni så det är ju lite kört för detta år.. kanske nästa år.. Man kanske bara skulle dra hem och jobba sen åka iväg och backpacka i Asien om man hittar någon som vill hänga på! Eller säsonga i fjällen, man ska ju passa på när man är ung säger dom. På tal om ung, min värdmamma var gift och hade sitt andra barn pågång när hon va i min ålder och hon är 5 år äldre än mig. Snacka om att leva olika liv. Tror jag hörde den biologiska klockan ticka nu hahaha. Naevars, sånt tar vi om MINST 5 år!!!





Lite bilder från de senaste veckorna!


Jag har hur mycket bilder som helst på min dator och kamera, det är synd att internet är så himla dåligt här så det knappt fungerar att ladda upp några. Idag regnar det, så vet inte riktigt vad jag ska göra..gå till gymet som vanligt kanske? Imorgon blir det lite utgång med tjejerna och mina lediga dagar denna vecka är än så länge oplanerade! Nästa helg blir det full rulle med L's första barnkalas. Jag står för underhållning i form av ansiktsmålning och ballongdjur, men det kan jag ju sen innan ;) Sen är det påsk och då kommer ANNA LEO hit!! Kommer bli awsome, ska visa henne allt fint här!
Här har ni några bilder iaf:




hello!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen men internet här är dåligt och har inte haft någon större lust. Förra helgen tillbringades i Port maquari och Kempsey med värdfamiljen, det var fint att komma ut på landet lite och se något annat! Vi besökte mormorn och morfarn till barnen och dom bor på en farm och har massa höns och sådant. I veckan har jag väl mest hängt på stranden och på gymet och i lördgas var jag ute på nattklubben här med Sarah och hennes syster som var här på besök, det var mycket trevligt :) Igår drog jag en sväng till Newcastle och shoppade massor! Dom har riktigt mkt snygga kläder här i Australien :)

Puss och kram på alla där hemma i Sverige!!

Solnedgång vid Boat harbour


Blue montains

För några helger sen drog jag och Verena på en roadtrip till Blue montains. Tog ca 5 timmar att köra på väldigt slingriga vägar över bergen i NSW! Men det var det värt när vi kom fram, det var hur fint som helst!! Spenderade 2 dagar med vandrig genom vattenfall och regnskog, helt underbart!







Homesicknes

Hello! Vet att jag ar dalig pa att blogga men har inte haft lust till det pa ett tag.. Har haft valdigt mkt hemlangtan de senaste 2 veckorna sa det ar darfor! Vet inte varfor jag har det heller, allt har ar jatte bra, bor hos en underbar familj, har underbara vanner och ett soft liv pa stranden. Dom som vet sager att hamlangtan ar som en fysisk sjukdom, man blir helt matt, tjuter for ingenting, kan inte ata osv..at donken igar och bestallde det jag brukar ata i sverige, fick knappt i mig en halv hamburgare.. Men dom sager ocksa att det ska ga over sa jag hoppas pa det.. har ju bara haft det i 2 veckor och innan var det knappt inga problem alls.. Tur att man har varldens basta hostmum som tar hand om en :) Och min lilla mamma dar hemma som inte ens blir arg om man ringer och vacker henne mitt i natten <3
Men jag ska ta mej fan fixa det har, ta mig igenom det och komma ut hel pa andra sidan!! Nar jag kommer hem kommer jag va en helt annat person, tusen ganger starkare!

RSS 2.0